GØR DET SELV

Traditionen (som aldrig blev en tradition) med at Tremarksfestivalen altid afholdes den sidste lørdag i august, er nu endeligt afgået ved døden. Traditionen i år bliver at festivalen bliver afholdt:

Lørdag den 16. august 2003 fra kl. 16.00.

Traditionen til næste år bliver så nok en helt anden. Traditionen med at festivalen har et tema lever derimod i bedste velgående, og i kraft af de trusselsbreve headquarters har modtaget fra bl.a. Arbejdstilsynet og div. menneskerettighedsorganisationer vedr. de umenneskelige forhold arrangørerne har været underlagt for at stable det hele på benene, har vi valgt at temaet i år er "gør det selv".

Dette indebærer et ønske om at at alle, i så vid udstrækning de har lyst, selv bidrager til festlighederne. Der vil således være et absolut minimum af service at finde under den sagnomspundne teltdug i Taagerup.

PROGRAM

Scenen vil i år også bære præg af "gør det selv" temaet. Dvs. at vi ikke har gjort de sædvanlige krumspring for at fylde hullerne ud, men derimod håber at folk selv giver lyd fra sig hvis de vil have scenen (som naturligvis står til alles rådighed). Send en mail til info@tremarksfestival.dk hvis du vil på programmet.

Foreløbigt program:

TILMELDING/KONTAKT

Tilmeld dig og dine hurtigst muligt, og giv lige besked om du regner med at overnatte. Og sig endelig til hvis du er klar på at hjælpe til med telt, scene osv. Husk også at du altid er velkommen til at invitere dine venner med.

Tilmelding/Spørgsmål: info@tremarksfestival.dk