HVORNÅR

Tremarksfestivalen afholdes den 14. september 2002.

Fest og teltpladsen åbner kl. 16.00, og grillen vil være varm fra kl. 18.00.

Normalt bestræber vi os på at afholde festivalen den sidste lørdag i august, men det kunne desværre ikke lade sig gøre i år.
Festivalen afholdes - ligesom sidste år - på Tågerupvej 46 imellem Helsinge og Tisvildeleje (når man kommer fra Helsinge ad Kildevejen skal man til dreje venstre ved planteskolen). Kommer man i bil er der naturligvis rigeligt med parkeringspladser.

Der kører tog fra København over Hillerød til Helsinge. Det vil være muligt at blive hentet ved Helsinge Station i hold ved aftale i forvejen. Send en mail hvis du er i tvivl.

Det sædvanen tro muligt at overnatte i eget medbragt telt på de uoverskueligt store campingarealer. Det plejer at være vældigt hyggelige, ikke mindst om morgenen, hvor der for overnattende gæster serveres et overdådigt morgenmåltid og en Fernet Branca.

Grundet det babyboom som festivalens hårde kerne har været igennem, vil det være puslemuligheder. På sigt vil vi naturligvis byde på en decideret børnescene.

Festivalen er som bekendt et non-profit foretagende til det fælles bedste. Derfor vil vi gerne antrængende indmode om at man lader sin tyske dåsebajere blive hjemme, og køber sine piña coladas i den velekviperede bar. Så har vi også råd til at holde fest til næste år...

Festivalen bliver afholdt på privat grund, så hjælp til med at holde pladsen ren, og giv evt. en hånd med oprydningen dagen efter.

Andre spørgsmål besvares velvilligt på info@tremarksfestival.dk. Gode forslag til nye tiltag modtages naturligvis også med åbent sind.
HUSK MAD!

Man skal i år selv medbringe al sin mad. Dvs. pøller, bøffer el. lign. til grillen, og salat, brød og tilbehør.

Husk også tallerkener og bestik.

Som altid købes drikkevarer i baren. Vi har mere brug for lidt penge i kassen end nogensinde før!
Hav
Strand