Så nærmer den tid på sommeren sig igen, og vi har i år ekstra mange lækkerier at diske op med. Denne 11. udgave af den legendariske Tremarksfestival vil på utallige opfordringer stå i sportens tegn. Det indebærer som altid at det står frit for om man stiller i hotpants og svedbånd, mens det forventes at man er klar til at danse til Physical det meste af natten. Skulle Britney og Nurse Betty fra sidste år finde på at dukke op, så iler vi fra hovedkvarteret med forslag om tennis og beachvolley som inspiration til evt. påklædning. Årets brag finder sted:

Lørdag den 13. august 2005 fra kl. 16.00

Der vil være gang i den olympiske ild fra omkring kl. 18, så sørg som altid for at have pakket den lækre lille grillmiddag – og husk at baren er den mest veludrustede nord for Geviret, og at det vi sælger i den muliggør at vi kan blive ved med at holde festival, så lad flaskerne blive hjemme og tag lidt guldmedaljer med. Se praktisk info for lidt mere detaljeret information omkring, nåja, det praktiske.

Program

Det altid oppulente musikalske program vil på ingen måde stå tilbage for tidligere tiders legendariske shows – bl.a byder vi i år på den første vaskeægte superstjerne siden 'Serie' væltede scenen i '95. Ikke desto mindre er der altid plads til mere, så send en mail til info@tremarksfestival.dk hvis du vil på programmet.

Foreløbigt program:

Seneste nyt

Vi har netop modtaget flg. pressemeddelse:

DJ Butt Daddy aka Snake aka Ballefar aka Tobiwan aka Pimp Daddy aka Mr. Short Time Lover aka Rick The Dick aka Charmil aka Flæskefjæs kommer og prygler festen med et massivt opbud af audiogalskab som ikke er hørt mage siden DJ Crack Ass trak sig tilbage for at ryge skoldhedt brunt sukker på sølvpapir. Tiden er inde til at kaste det mest opblæste sæt skiver og tracks i fjæset på et lamslået publikum som ikke vil vide om de skal vride sig i udefinerbare rytmiske spasmer, sparke skyggeboksnings karatespark i den sorte natteluft i timevis eller danse som besatte vilde hardtrance ravere på syretrip i Goa. Men en ting er sikker - en battle kendt som; CLASH OF THE ULTIMATE HARDCORE ROCKING KICK ASS DJ`S IN THE WHOLE FUCKING UNIVERSE er uundgåelig når eliten af pladevendere går på scenen og trækker festen ind i de lyse morgentimer i skikkelse af: DJ Superfly + DJ Insane Speed + DJ Butt Daddy. "The Holy Trinity Of Fucking Good Times!" yeah - you bettter believe it...

Tilmelding

Tilmeld dig og dine hurtigst muligt, og giv besked om du regner med at overnatte - og sig endelig til hvis du har mulighed for at hjælpe til med ops�tning eller oprydningen om s�ndagen. Husk også at du altid er velkommen til at invitere nogle af dine sporty venner med.

Tilmelding/Spørgsmål: info@tremarksfestival.dk