Praktiske informationer

Teltpladsen åbner i år kl. 14, Festivalpladsen (og ikke mindst BAREN) åbner omkring kl. 16, og grillen vil være rigtig god omkring kl. 18.

Festivalen afholdes som tidligere på Tågerupvej 46 imellem Helsinge og Tisvildeleje (når man kommer fra Helsinge ad Kildevejen skal man til dreje venstre ved planteskolen).

Det anbefales som altid at overnatte i eget medbragt telt på de uoverskueligt store campingarealer. Småbørnsfamilier kan komme i betragtning til et værelse indendørs. Al anden trafik indendørs frabedes. For de overnattende gæster serveres et overdådigt morgenmåltid og en lunken Fernet (ligesom man automatisk kvalificerer sig til at deltage i den altid hyggelige oprydning).

Festivalen bliver afholdt på privat grund, så hjælp til med at holde pladsen ren, og giv evt. en hånd med oprydningen dagen efter.

Man skal i år selv medbringe al sin mad. Dvs. pøller, bøffer el. lign. til grillen, og salat, brød og tilbehør. Husk også tallerkener og bestik.

Den overdådige cocktail-bar er naturligvis på plads, så lad bare papvinen blive hjemme, og tag en god portion håndører med (der er INGEN kredit i baren). Husk også lidt ekstra moneter til en af de officielle Tremarksfestival T-shirts!

Andre spørgsmål besvares velvilligt på info@tremarksfestival.dk.

Huskeseddel: