Dette år blev det hidtil bedst besøgte med et deltagerantal på knap 100. Det karakteristiske rød/hvide telt var på plads på Tremarksmosen, og solen skinnede fra en skyfri himmel lige indtil kl. 19.00 hvor regnen begyndte at sile ned. Heldigvis var det helstegte pattesvin droppet til fordel for en dyst på egen medbragt mad. Der var retter der ville få Claus Meyer til at fremstå som en blegfed motorvejscafeteria-bøfvender med ølvom og sovs på undertrøjen - og der blev smovset i alle de kulinariske lækkerbidskener i timevis.

Delfinen svævede lystigt som en ånd af plastic i toppen af teltet - og scenen rystede under fødderne af bl.a. et band fra Kbh. som ingen kan huske hvad hed, Oktober, AK Super, Serie og ikke mindst DJ Balle (aka. Tobias), der sidst på natten lirede den mest negroide hitparade Helsinge og omegn endnu har måttet lægge ører til af sig - iført militærtøj og gigantisk brandert.

Tremarksnyt skrev:

Det var en flok glade mennesker, der mødte op til dette års Tremarksfestival, der traditionen tro fandt sted på Tremarksmosen. I år for tredje gang.

Mange tro medlemmer havde i weekend’en assisteret med indsamling af diverse remedier, teltopslåning for ikke at glemme social hygge. Der blev arbejdet meget koncentreret, og da lørdagen endelig kom, var det med stor glæde, at festen kunne begynde. Vor kære formand hævder, at der i løbet af aftenen har været ca. 70 gæster, og det er jo en fornøjelse at se, at så mange fatter interesse for den årlige fest. I år var det helstegte svin blevet skiftet ud med en madkonkurrence, hvor hver deltager selv medbragte en ret, som senere blev bedømt af velkvalificerede dommere. Det var fantastisk imponerende, hvad folk havde med. Vinderne blev begavet med gratis drink fra baren, som bartender Kira i øvrigt styrede med hård hånd.

Ikke bare maden var fantastisk - også de mange kunstneriske indslag var gode; Thomas Riise og Andreas gik på scenen med deres australske instrumenter og gav en form for techno - inspireret nummer, og Nicolai Dahl stod for skuespillerdelen flere gange i løbet af aftenen. Først et ’’onemanshow’’ af egen komposition og dernæst et nummer fra Skatteøen. Til sidst kunne man finde Nicolai sammen med formidable musikere i bandet Boomerang, der stod for aftenens mere hardcore indslag. De spillede Rage against the Machine til publikums store fornøjelse. Naturligvis var Oktober også på scenen - dog ikke så længe da den ene forsanger skulle hjem, og den anden var en smule omtåget. Den omtågede var Jacob, der til sin undskyldning havde fødselsdag. Det var dog ganske fornøjeligt, så længe det varede. Umiddelbart herefter opstod der automatisk en lille jamsession, hvor flere var på scenen. Tomas og Sebastian blev udfordret af Christopher Meyer, der satte sig ved klaveret i en halv times tid. De leverede en eksotisk blanding af jazz, salsa og funk. Også Anders Kanberg vendte tilbage i rollen som AK-Super, og gav troskyldigt ’’Paradise City’’ og ’’Roxanne’’ Sidst men bestemt ikke mindst var Ballefar vågnet op fra sin dvale, og Tobias stod for aftenens sidste og længste indslag i form af diskotek. To pladespillere blev smidt på scenen og herefter mindes jeg kun græsset under mine fødder, der langsomt men sikkert blev danset til ukendelighed. Det var en festparade af musik fra 50'erne til 80'erne, og det var alle de fede numre inklusiv Whitneys, Ahas og Olivias hits. Tobias var fantastisk, og han sørgede bestemt også for det siddende publikum. Et meget kønt syn på en scene. I øvrigt uddelte Tremarksfonden denne aften ’’Det Gyldne Tremarksmuld’’, som gik til familierne Hansen & Pedersen, for deres endeløse og mere eller mindre frivillige opbakning til Tremarksfonden og alle dens gerninger. Vi skylder dem alle stor sympati. Alt i alt blev det endnu engang et brag af en festival, og vi glæder os allerede nu til næste års Tremarksdrøn...

Indsend manglende detaljer  |  Fortsæt til 1998...

PÅ SCENEN I 1997

AK Super

Serie

Oktober

Ballefars hitparade

Nicolai Dahl