2001 blev året hvor en eller anden åndsbolle fik den stupide idé selv at bygge festivalteltet på den store festivalplads i Tågerup. Aldrig er der blevet bandet så meget på en ganske almindelig fredag i Nordsjælland. Men det lykkedes jo at få lortet banket sammen, og det endte efter manges mening med at være det hyggeligste telt festivalen har set.

Temaet var 'country and western', og flere en nogensinde tidligere havde taget udfordringen op, og var trukket i John Wayne outfittet. Måske fordi temaet på så mange måder appelerer til det mest basale i både mænd og kvinder.

Der blev grillet på den store havegrill, og imellem retterne kunne man fornøje sig med at skyde med bue og pil eller haglgevær. Eller som nogle, at hugge knive ned i fingrerne på sig selv.

Scenen blev indledningsvist indtaget af solisten Esben Højgaard som fortryllede tøserne med sin smørede guitar og blide stemme. Dernæst debuterede Guernica på scenen med en fremragende rock og rul numre. Lade Lasso Lars ( a.k.a. Nicolai Dahl var selvfølgelig også på pletten, og formåede til publikums store forbløffelse at fange en løbende skurk med en usynlig lasso. Tremarkshistorien blev traditionen tro også en tand mere uhyggelig og morderisk - vi er mange der snart ikke TØR høre den mere!

Dernæst gav Anders Kanberg sit hidtil mest forrygende one-man-show, og tog årets publikumspris med sin læskende vokal og sit erotiske temperament.

The Hilbilly All Stars præsenterede i ledtog med Carsten Bjørnlund, Nicolai Dahl, Anders Kanberg m.fl. uimodståelige cowboy klasikkere som 'Blaze og glory' og 'I won't cut my hair'.

DJ Insane Speed og DJ Hard Horseshoe spillede derefter stjernerne ned til den boogiewoogie dansende crowd til solen stod op over det hidtil største morgenbord i festivalens historie.

Indsend manglende detaljer  |  Tilbage til 1995...

PÅ SCENEN I 2001

Esben Højgaard

Guernica

Anders Kanberg

The Hilbilly All-Stars feat. Carsten Bjørnlund, AK Super og Nicolai Dahl

Lade Lasso Lars

DJ Insane Speed og
DJ Hard Horseshoe