År 2000 blev året Tremarksfestival følte at den måtte tilbage til rødderne (ja, vi har spurgt den). Det udmøntede sig i et hippi'idt orgie som ikke har set sit lige siden Woodstock i '68. De Islandske sweatre blev fundet frem fra mors gemmere, og der blev langet obskøne mængder farvede piller over bardisken. Festivalens omgivelser var skønnere end nogensinde før. Med et baggrundsscenario der bestod af kornmarker og grønne træer så langt øjet rakte, var den nye festivalplads i Tågerup så ganske afgjort fundet.

På scenen blev der som altid sparket røv i et utal af timer på den legedariske lille scene under den Nordsjællandske nattehimmel. Programmet bød bl.a. på det virkelig fede københavner band Sun Lounge, Trine og Andreas' fabelagtige salsa show Los Salsas Fabulosas (som i manges hukommelse vil gå over i historien som underholdningen der toppede syv-årskrigen i varighed). Også Kristoffer Meyers lattershow vil blive husket af mange. Underholdende var det. Derefter bød aftenen bl.a. på Previous Page, DJ Superfly, The artists formerly known as Oktober samt en omgang uforglemmelig (gud bedre det) støj fra Kakofonic.

Ud på de helt små nattetimer indtog bl.a. Nicolai Dahl (der åbenbart følte at han var kommet alt for lidt til orde på årets festival) scenen med elektrisk forstærket guitar og vokaler fra helvede. De blev i midlertid for meget for Ballefar (der prøvede at få lidt nattesøvn indenbords) og ca. kl. 05.30 gik strømmen pludselig over Tågerupvej 46...

Indsend manglende detaljer  |  Fortsæt til 2001...

PÅ SCENEN I 2000

Sun Lounge

Los Salsas Fabulosas
(Trine og Andreas)

Kristoffer Meyers Lattershow

Previous Page

Kakofonic

The artists formerly
known as Oktober

Nicolai Dahl

DJ Superfly